قالب وردپرس بیتستان پرنده فناوری
خانه / اخبار ایثار / سردار مدافع حرم طرح پیاده روی اربعین

سردار مدافع حرم طرح پیاده روی اربعین

به گزارش کهف شاهد، شهید تقوی‌فر طرح پیاده‌روی مردمی اربعین تحت عنوان «سفیران عاشورایی» را به بسیج پیشنهاد کرد. لذا جهت برقرای امنیت در مسیر پیاده‌روی زایران اربعین طی یک عملیات ایذایی، صحنه جنگ را از نزدیکی شهر کربلا به منطقه جرف‌الصخر در جنوب ‌غربی بغداد کشاند تا با مشغول شدن نیروهای داعش، زایران بتوانند مسیر پیاده‌روی اربعین را با سلامت و دور از هرگونه خطر طی کنند.

در سال ۱۳۲۸ در روستای ابودبس اهواز در یک خانواده متدین و عامل به مسائل شرعی به دنیا آمد. دوران ابتدایی و راهنمایی را در مدارس منطقه محروم کوت‌عبدالله به پایان رساند و برای ادامه تحصیل وارد دبیرستان سعدی اهواز شد. ورودش به دبیرستان، مقدمه آشنایی‌اش با جریان‌های سیاسی مخالف رژیم طاغوت بود. ارتباطش با مبارزانی چون شهید اسماعیل دقایقی، محسن رضایی و علی شمخانی پای او را به گروه منصورون باز کرد. در روزهای متلاطم منتهی به پیروزی انقلاب اسلامی، سیدحمید تقوی‌فر که جوانی ۱۸ ساله بود، در تمام راهپیمایی‌ها و تظاهرات مردمی حضوری فعال داشت. بعد از پیروزی انقلاب و تشکیل کمیته، وراد کمیته شد. او که با توجه به اراده محکم و توانایی‌های بی‌نظیرش همیشه به دنبال سخت‌ترین کارها بود، یکه‌تاز داعیه‌داران مبارزه با خلق‌ عرب شد. آن روزها غائله خلق عرب حسابی سر و صدا به پا کرده بود و برای ضربه زدن به انقلاب نوپای مردمی از هیچ تلاشی فروگذار نمی‌کرد، حتی بمب‌گذاری و آتش زدن لوله‌های انتقال نفت. در این شرایط، تبحر خاص سیدحمید نقش بی‌بدیلی در شناسایی و دستگیری عوامل ستون پنجم دشمن داشت.

با تشکیل سپاه در سال ۵۸ بلافاصله به عضویت سپاه پاسداران درآمد و بعد از طی دوره عمومی آموزشی، در واحد اطلاعات سپاه اهواز مشغول به خدمت شد. با شروع جنگ تحمیلی، مسئولیت هماهنگی اطلاعات سپاه سوسنگرد به وی واگذار شد. مدتی فرمانده سپاه حمیدیه بود و تقریبا یک سال هم فرماندهی سپاه شادگان را به عهده گرفت.

سال ۱۳۶۴ با تشکیل قرارگاه رمضان، با توجه به توانایی‌های باقوه‌اش که ناشی از تسلط به زبان عربی و آشنایی با فرهنگ مردم عراق بود خیلی زود به اهواز منتقل و به عنوان فرمانده ستاد جنگ‌های نامنظم وارد قرارگاه رمضان شد. حضور مداوم شهید تقوی‌فر در جنگ در قامت یک نیروی اطلاعاتی زبده و کارآمد تا پایان جنگ ادامه داشت. فعالیت او در عملیات‌های شناسایی برون‌مرزی جدای از خطر‌های زیادی که برایش داشت، مقدمه آشنایی‌اش با مجاهدان عراقی را فراهم کرد. سال ۱۳۷۳ وارد دانشگاه افسری شد و دو سال بعد، فرماندهی قرارگاه فجر رمضان در جنوب به وی واگذار شد. این مسئولیت تا سال ۷۹ بر عهده ایشان بود، اما بنا به توانایی‌های خاص و بی‌نظیرش در حیطه اطلاعات و شناسایی و هم‌چنین آشنایی همه‌جانبه‌اش نسبت به وضعیت سیاسی، اجتماعی و منطقه‌ای عراق به قرارگاه مرکزی رمضان منتقل شد.

با وجود علاقه بی‌حد و حصر به سپاه، بنا به درخواست خودش در سال ۱۳۹۱ بازنشسته شد. بلافاصله بعد از بازنشستگی و با پررنگ شدن حضور داعش در عراق و سوریه، به عنوان مستشار نظامی عازم عراق شد. حاج سیدحمید تقوی‌فر با تکیه بر آشنایی دیرینه‌ با مقامات و مجاهدان عراقی، گروه حشدالشعبی یا بسیج مردمی عراق و هم‌چنین حزب«سرایاالخراسانی»را پایه‌ریزی کرد. گروهی که نقش عمده و بسزایی در مبارزه با داعش داشته و دارند.

شهید تقوی‌فر طرح پیاده‌روی مردمی اربعین تحت عنوان «سفیران عاشورایی» را به بسیج پیشنهاد کرد. لذا جهت برقرای امنیت در مسیر پیاده‌روی زایران اربعین طی یک عملیات ایذایی، صحنه جنگ را از نزدیکی شهر کربلا به منطقه جرف‌الصخر در جنوب ‌غربی بغداد کشاند تا با مشغول شدن نیروهای داعش، زایران بتوانند مسیر پیاده‌روی اربعین را با سلامت و دور از هرگونه خطر طی کنند.

شهید تقوی‌فر در راستای تامین امنیت زایران، هم‌چنین با رایزنی با شیوخ قبایل سنی و شیعه که مسیر پیاده‌روی از زمین‌های متعلق به آن‌ها می‌گذشت، گروهی متشکل از نیروهای شیعه و سنی را سازماندهی کرد. گروهی که نقش عمده‌ای در برگزاری مراسم پیاده‌روی اربعین در نهایت امنیت و سلامت ایفا کرد.

حاج سیدحمید تقوی‌فر، مجاهدی نستوه، مخلص و بیزار از پست و مقام دنیوی، سرانجام در ششم دی ۱۳۹۳ در منطقه «عزیزبلد» در نزدیکی سامرا در حالی که پیشرو نیروهای شرکت‌کننده در عملیات بود با اصابت دو گلوله به پهلویش ردای پرافتخار شهادت پوشید و مزد سال‌ها مجاهدت و تلاش خالصانه‌اش را از خدا دریافت کرد. پیکر این سردار شهید در اهواز و در جوار مزار پدر شهیدش به خاک سپرده شد.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *